Meubels

Een mooie lounge stoel voor je woonkamer

Normann Bunny Chair roze

Voor mij is er toch niets lekkerder dan thuiskomen en tot rust komen in mijn lekkere stoel. Daarom hierbij een overzicht van de mooiste Scandinavische lounge stoelen voor in je woonkamer. Lees meer over dé designklassieker van Naver: de Gepard lounge chair, over de Bunny chair van Normann Copenhagen en over ‘Huevo’ van Pedro. Deze laatste is een prachtig voorbeeld van een moderne loungechair.

Naver loungestoelen

Naver is een vrij jong designmerk uit Denemarken. Naver maakt meubels die allemaal eenzelfde gevoel uitstralen. Dit komt doordat veel producten van Naver volledig van massief hout zijn gemaakt of veel houten onderdelen bevatten.

Naver Gepard lounge chair

Hout speelt een belangrijke rol bij de Naver Gepard lounge chair. Zo bestaan de rug en de zitting uit massief hout. Deze lounge chair is volledig ontworpen met alle zitbehoeften in gedachten. Maar er is niets ingeleverd als het gaat om stijl! De prijs van deze stoel is op aanvraag.

Naver Gepard lounge stoel

 Naver Gepard lounge stoel

Lounge stoelen van Norman Copenhagen

Normann Copenhagen is een bekend Deens meubelmerk. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan designmeubels, van stoelen en banken tot tafels. Veel stoelen van Normann Copenhagen hebben een uitgesproken karakter en zullen zeker opvallen in je woonkamer of studeerkamer! Er is echter geen zo opvallend als de Normann Bunny Chair rose.

Normann Bunny Chair rose

De Normann Copenhagen Bunny Chair rose voelt aan zoals hij eruit ziet: lekker zacht en comfortabel. Dir is nou echt een stoel om in te gaan zitten met een lekker boek en een mok thee. En er de komende uren niet meer uit te komen. Deze lounge chair van Normannis te koop in drie verschillende kleuren: rood, grijs en paars. De Normann Copenhagen Bunny Chair rose is al te koop vanaf 3.000 euro.

Normann Bunny Chair roze

Normann Bunny Chair roze

Lounge stoel woonkamer van Pedro

Pedro, een Fins designmerk, maakt veel stoelen commercieel gebruik. Zo hebben ze een lijn designstoelen voor theaters en bioscopen. Pedro weet hoe belangrijk het is dat een stoel lekker zit. Dat element laten ze terugkomen in al hun stoelen voor in huis. Naast de bekende loungestoel Pedro After is ook de Pedro Huevo een prachtige lounge stoel voor je woonkamer, studeerkamer, bioscoopkamer, enzovoorts.

Pedro Huevo

De Pedro Huevo is een eigentijdse en moderne loungestoel. De Huevo is afgewerkt met topkwaliteit leer. Deze lounge chair is ook te koop met een voetensteun.

Pedro Huevo lounge stoel

Pedro Huevo lounge stoel

Meer inspiratie voor een lounge stoel woonkamer?

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen