Badkamer Keuken

Merk van de maand: Vipp

Vipp prullenbak

Het Deense merk Vipp bestaat 75 jaar in 2014. Een goede reden om dit merk te benoemen tot Merk van de Maand! Het 75-jarig bestaan wordt gevierd door de meest populaire producten ook in het geel aan te bieden. Het bekendste product is zonder twijfel de pedaalemmer. Dit is ook het design product waarmee het ooit allemaal begon. Tegenwoordig heeft het Deense designmerk een uitgebreid assortiment aan producten voor de badkamer en keuken. Alle producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit, en ieder jaar brengt Vipp ook een aantal producten uit in een limited edition kleur.

Vipp pedaalemmer

De pedaalemmer is het product waarmee het allemaal begon. Metaalbewerker Holger Nielsen maakte de pedaalemmer voor zijn vrouw, die een kapsalon had. Haar klanten waren gecharmeerd van de pedaalemmer. Die zag er niet alleen goed uit, maar was ook nog eens functioneel en stevig. Een klassieker was geboren. De pedaalemmer is te koop in vijf verschillende maten. De prijs is afhankelijk van de grootte. De gele pedaalemmer (onderste foto) is een voorbeeld van de tijdelijke design collectie, en is alleen in 2014 verkrijgbaar.
Vipp pedaalemmerVipp pedaalemmer geel

Vipp in de badkamer

Door de jaren heen is het assortiment van Vipp verder uitgebreid. Een belangrijk onderdeel zijn tegenwoordig de accessoires voor de badkamer. Daarbij moet je niet alleen denken aan een prachtig handdoekenrek, maar ook aan de handdoeken zelf. En vergeet het zeeppompje niet! Het zeeppompje dat je hieronder ziet, kan gemakkelijk aan de muur bevestigd worden. De handdoeken zijn gemaakt van biologisch katoen en bamboevezel, zodat ze lekker veel water absorberen.Vipp zeeppomp Vipp handdoek

Vipp in de keuken

Ook voor de keuken heeft Vipp een paar mooie accessoires. Het peper- en zoutstel  heeft een strakke uitstraling. En met het witte zoutvaatje en de zwarte pepervaatje pak je nooit meer de verkeerde. Het peper- en zoutstel kost ongeveer 159 euro. De afwasborstel kost 30 euro en is zo ontworpen dat je veel grip hebt.
Vipp peper- en zoutstel Vipp afwasborstel

Meer zien?

Volg dit Deense designmerk op Facebook, Twitter en Pinterest. En bekijk mijn andere blogs over Vipp op deze website.

2 Reacties

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen