Buiten

Merk van de maand: Cane-Line

Cane Line tuinmeubels

Iedere maand bespreek ik in mijn blog een Scandinavisch designmerk, gevonden op het wereldwijde web. Deze maand is dat Cane-line uit Denemarken. Cane-line is een bekend Deens designmerk dat prachtige tuinmeubels maakt. Vooral de loungemeubels zijn een lust voor het oog. In dit blog kun je inspiratie opdoen voor je tuin of balkon. De dagen worden langer, het is alweer zomertijd en alles wijst erop dat de zomer er aan komt. Dan is natuurlijk heerlijk om lange zomeravonden lekker buiten door te brengen.

Cane-line loungemeubels

De loungemeubels van Cane-line zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan dus lang mee, weer of geen weer. Veel loungemeubels van Cane-Line zijn modulair. Dat betekent dat je zelf een opstelling kunt maken met losse onderdelen. Zo heb je altijd een set meubels die past in jouw tuin. En als je wilt variëren, dan is dat zo geregeld. De accessoires passen perfect bij deze loungemeubels.
Cane Line tuinmeubels

Cane-line ligbed

Niet genoeg ruimte voor een volledige loungeset, omdat je een balkon hebt? Ook dan heeft Cane-line de mooiste ligbedden voor je. Net als de tuinmeubelen zijn ligbedden van Cane-line ook gemaakt van duurzaam materiaal. Zo kan je relaxt genieten van de zon en die lange, zwoele zomeravonden op je balkon.

Cane-line tafels

Cane-line heeft een aantal simpele, maar zeer functionele bijzettafeltjes voor buiten ontworpen. Vooral het tafeltje ‘On The Move’ is praktisch. Dit tafeltje heeft namelijk een stevige hendel, zodat je het tafeltje makkelijk kunt verplaatsen en weer neer kunt zetten. Op de onderste foto zie je het bijzettafeltje ‘Time Out’. Dit is van dezelfde ontwerpers als het ‘On The Move’ tafeltje.

Cane-line accessoires

Daarnaast heeft Cane-line nog veel meer leuke producten voor buiten, zoals buitenkussens. En wat te denken van een vloerkleed of een poef? Alle accessoires voor buiten zijn uiteraard goed te combineren met de loungemeubels.

Meer inspiratie

Volg Cane-Line op Facebook, Twitter, Pinterest en Youtube. Of bekijk mijn andere blogs over Cane-Line.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen