Buiten Inspiratie Keuken

Loungemeubels, wijnglazen en wonen met lef

cane-line tuinmeubels

Deze week krijg je een lekkere mix van Scandinavisch design voor je kiezen. Beleef de zomer en droom weg bij de prachtige collectie loungemeubels van het Deense merk Cane-Line. Breng wat lef in je interieur met de opvallende design stoel ‘Tonken’ van het Zweedse designlabel Blå Station. Verder zie je een sneak peak van de nieuwe Bolia collectie en een bijzondere set wijnglazen van Orrefors, ontworpen door Sara Woodrow.

Liefde voor Orrefors

Vuur, aarde, water en wind zijn allemaal onderdeel van het productieproces van Orrefors. Dit is een Zweeds merk dat vooral items van glas maakt. In de werkplaats in Småland worden de mooiste, mondgeblazen producten gemaakt. In een bijzondere korte film krijg je een idee van deze elementen en de liefde die Orrefors in haar producten stopt. Op de foto zie je de handbeschilderde wijnglazen uit de ´Guardian Angel´ serie, ontworpen door Sara Woodrow.

 Kleurige designstoel van Blå Station

Ben je nog op zoek naar een opvallende design stoel voor in je woonkamer? Deze week vond ik op Twitter een kleurrijke stoel van het Zweedse merk Blå Station. Hij heet ‘Honken’ en kan zowel gebruikt worden als ruime leunstoel voor 1 persoon en knusse tweezitter. Vind je de stoel mooi, maar de kleur niet zo? Honken is ook te koop in het zwart.

Eerder schreef ik al over Blå Station in een blog over de toenemende populariteit van Zweedse designlabels.Bla Station stoel

Lekker chillen met Cane-Line tuinmeubelen

Met de tuinmeubelen van het Deense merk Cane-Line zit je er in de zomer ook lekker stijlvol bij. De tuinmeubels van dit merk hebben een minimalistische uitstraling en passen prima in iedere tuin en op ieder balkon. Op haar Facebookpagina publiceert Cane-Line veel foto’s van haar meubels in jaloersmakende tuinen. Zo ook op deze foto. Je ziet hier de ‘Kingston’ loungemeubels bij een zwembad, ergens in Zuid-Frankrijk. Zucht…mooi hoor!

 

Sneak peak nieuwe collectie Bolia

Via Twitter deelde het populaire design merk Bolia een foto van haar nieuwe (nog te verschijnen) collectie. Op de foto zie je een dressoir, met daarop kaarsen en vaasjes. Het is nog niet bekend wanneer de producten uitgebracht worden. In november opent de eerste winkel van Bolia in Nederland.Bolia nieuwe collectie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen