Inspiratie Lente

Lente 2015: GreenGate en By Nord

GreenGate servies Raspberry

De nieuwe collecties voor de lente en zomer van 2015 van GreenGate en By Nord bevatten veel nieuwe design producten. GreenGate introduceert een nieuwe productlijn, genaamd ‘Audrey Rasberry’, terwijl By Nord nieuwe accessoires van glas toevoegt aan haar succesvolle serie ‘Northern Lights’. Ik heb de mooiste foto’s uit de nieuwe collecties voor je op een rijtje gezet.

Collectie 2015 GreenGate

Als je aan knisperend witte Scandinavische interieurs met een vrouwelijke touch denkt, dan kom je vanzelf uit bij het Deense design merk GreenGate. Dit lifestyle merk focust zich op Scandinavisch design (servies, linnengoed, accessoires) met veel pasteltinten. In de nieuwe collectie voor de lente/zomer 2015 vind je onder andere complete serviezen, tafelkleden, koffie- en theekopjes, theepotten en keukenschorten. Nieuw in de collectie is onder andere ‘Audrey Rasberry’, te zien op het dienblad hieronder. Andere spullen waar ik vrolijk van wordt zijn de glazen voorraadpotten en bijzondere serveerplanken.

GreenGate collectie 2015GreenGate collectie 2015 pastelGreenGate collectie 2015 kussenGreenGate collectie 2015 serviesGreenGate collectie 2015

By Nord collectie 2015

Wel gek op Scandinavisch design, maar wil je het liever wat stoerder? Dan ben je bij By Nord aan het goede adres. De lente/zomer collectie 2015 van dit design merk  is geïnspireerd op de Scandinavische lente. Hieronder zie je een paar producten uit de nieuwe catalogus.

De ontwerpers gebruikten de kleuren van de Noorse lucht en het frisse groen dat binnenkort overal de kop opsteekt. De koude en donkere wintermaanden liggen achter ons en we gaan alleen nog maar vooruit, aldus Hanna Berzant, oprichter en creatief directeur van het Noorse designlabel.

Nieuw in de By Nord collectie is een verzameling glaswerk. De vazen en kandelaars zijn een uitbreiding op de Northern Lights serie. Na het nieuws over financiële problemen, ben ik blij om te zien dat By Nord weer helemaal terug is met deze mooie en bijzondere collectie!

By Nord vaasBy Nord collectie 2015By Nord collectie 2015By Nord collectie 2015By Nord collectie 2015

Meer nieuwe collecties zien?

In mijn blog van volgende week zie je veel foto’s van de nieuwe collecties van de Scandinavische merken Bloomingville en House Doctor. Deze designmerken staan vooral bekend om hun mooie woonaccessoires. Mis het niet!

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen