Meubels

Korting op Deense design meubels van Bolia

Bolia bank

Oktober is dé woonmaand bij uitstek. De dagen worden korter, kouder en natter. We zijn vaker binnen te vinden. Tijd om het huis gezellig en warm te maken! Ben jij nog blij met al je meubels? Mijn blog van deze vrijdag staat boordevol met inspiratie voor nieuwe meubels. Van bestaand iconisch design uit de jaren ’50 tot nieuw design van Deens designlabel Bolia. Zij bestaan 14 jaar en vieren dat door jou 50 procent korting te geven op al hun banken en fauteuils. Lees snel verder!

Bolia bestaat 14 jaar en geeft 50% korting op design meubels

design meubels BoliaOp zoek naar een nieuwe bank voor in je Scandinavische woonkamer? Lees dan verder! Want Deens design merk Bolia bestaat deze maand 14 jaar en geeft maar liefst 50 procent korting op haar gehele collectie Scandinavische meubels. De design meubels van Bolia zijn van hoge kwaliteit en hebben een onderscheidend, maar toegankelijk design. Wees er snel bij, want de kortingsactie duurt nog maar tot zondag 5 oktober!

Zweedse postzegels met iconische design meubels

postzegel Scandinavische design meubelsDe Zweedse zuster van PostNL brengt een ode aan de meest bekende en geliefde Zweedse design meubels uit de twintigste eeuw. En hoe kan dat beter dan met een serie postzegels?
Onder de noemer ‘Sit comfortably’ zijn er 14 verschillende postzegels te uitgebracht. Op iedere postzegel zie je een stoel, bank, sofa of fauteuil uit de vorige eeuw. In de serie zie je onder andere Yngve Ekström’s ´Lamino´ stoel uit 1956, ´Lilla Åland´ door Carl Malmsten (1940), ‘Aluminium’ door Mats Theselius (1990), ‘Cinema’ van Gunilla Allard (1993) en

Zes nieuwe producten voor ´Geo´-serie van Normann Copenhagen

Geo Normann CopenhagenAfgelopen maand voegde Normann Copenhagen 6 nieuwe producten toe aan hun prijswinnende serie ‘Geo’. Deze serie accessoires voor de keuken is ontworpen door de Deense designer Nicholai Wiig Hansen. ‘Geo’ heeft nu ook een dienblad, suikerschaaltje, melkcontainer en drie formaten bakjes met deksel. Geo combineert de minimalistische stijl van Normann Copenhagen met scherpe, mannelijke kenmerken. Het ontwerp is ontdaan van details en andere overbodige zaken. Zo blijft alleen een minimalistisch en geometrisch design over. Alle producten in de Geo-serie zijn gemaakt van lichtgewicht plastic en kunnen in de vaatwasser. Je kunt Geo kopen in verschillende kleuren.

Inspiratie: de geboorte van de Muuto Push koffiemaker

Muuto Push koffiemakerDeze week deelde de ontwerper van de Muuto Push koffiemaker, Mette Duedahl, haar eerste schetsen met de wereld. Op de Instagrampagina van Muuto kun je zien hoe deze bijzondere cafetière het levenslicht zag. Mette Duedaghl: “Ik wilde een alternatief bedenken voor de traditionele cafetière van glas”. En dat is gelukt: Push is makkelijk in gebruik, heeft een zachte uitstraling en ademt puur Scandinavisch design uit.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen