Accessoires Keuken

Keukenaccessoires kopen van Scandinavische design merken

ferm living keuken

In dit blog laat ik je de mooiste keukenaccessoires van Scandinavische merken zien. Mooie keukenaccessoires zijn te koop in iedere smaak en voor ieder gebruik. Van een dienblad in lichte kleuren van Ferm Living, een bewaarblik met een opvallend patroon van Marimekko tot een lieflijke keukenschort van het Deense merk GreenGate.

Keukenaccessoires van Ferm Living

Het houten dienblad komt uit de collectie keukenaccessoires van Ferm Living. Door de kleuren en het ontwerp van dit dienblad kun je eindeloos combineren. De ene week kun je bijvoorbeeld je collectie bijzonder glaswerk tentoonstellen, de andere week je nieuwe plant of die mooie bos bloemen. Het dienblad heeft een bodem van berkenfineer en een frame van eikenhout. Het dienblad kost ongeveer 50 euro en is ook te koop bij Nederlandse webwinkels of De Bijenkorf.

Ferm Living keukenaccessoires

Pannenlappen

Nooit meer je handen branden aan een hete pan! Dat kan met deze gebreide beige pannenlappenvan Ferm Living. Ferm Living houdt van breisels en dus besloten ze om ook breisels voor in de keuken te maken. De handgebreide pannenlappen zijn ook te koop in grijs en kunnen ook gebruikt worden als onderzetter op de eettafel. Te koop voor ongeveer 15 euro, onder andere bij Mister Design.

Ferm Living keuken accessoires

Marimekko keukenaccessoires

Wat je moet doen met een tinnen bewaarblik van Marimekko? Maakt me niet uit! Al bewaar je er de wasknijpers in of je voorraad vaatwastabletten; dit opbergblik van Marimekko is simpelweg te mooi om te laten staan, toch? Door de grappige afbeeldingen van groentes is dit tinnen blik gemaakt voor iedere keuken. Te koop voor ongeveer 15 euro, vooral in internationale webwinkels, zoals Polyvore.

Marimekko keuken accessoires

Theedoeken ‘In Good Company’

En als je dan toch al geld aan het uitgeven bent, koop dan meteen de bijpassende set theedoeken erbij. De ene theedoek van Marimekko (niet op de foto) heeft als afbeelding ook de gezellige groenten erop staan, de andere is iets neutraler zwart-wit gestreept. Deze set van twee theedoeken kost ongeveer 30 euro.

Marimekko theedoek

GreenGate

Keukenschort ‘Maria’

Houd je van Scandinavisch design met een romantisch tintje? Dan is het Deens merk GreenGate echt iets voor jou. Dit merk heeft wel wat weg van het Nederlandse merk Pip Studio. Ben je een echte keukenprinses, maar soms wat onhandig met knoeien? Dan is de keukenschort ‘Maria’ van GreenGate echt wat voor jou. Met zijn grote bloemen en pastelkleuren slagen je recepten altijd!

GreenGate keukenschort

Ovenhandschoenen ‘Mathilda’

Hou je van bakken? Taarten, koekjes of quiche? Dan zijn de ovenhandschoenen van GreenGate altijd handig om bij de hand te hebben. De binnenkant van de ovenhandschoenen bevat een warmteafstotende stof, waardoor je warme schalen gemakkelijk kunt vastpakken. Meer lezen over GreenGate (onder andere koekjesrecepten!)? Volg het GreenGate blog.

GreenGate ovenhandschoen

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen