Kerstmis

Kerst met…Orrefors

Orrefors kerst

Orrefors is een Zweeds design merk dat kwaliteitskristal en -glazen maakt. Het bedrijf produceert al meer dan 100 jaar het mooiste glaswerk en is een Zweedse hofleverancier. Maar Orrefors produceert meer dan alleen wijnglazen. Het Scandinavische design bedrijf verkoopt ook kandelaars en speciale accessoires voor Kerstmis en de jaarwisseling. Kortom: alles voor een sfeervolle decembermaand en de donkere dagen. Ik word zelf heel vrolijk van de kandelaars van Orrefors. Deze zijn mooi afgewerkt en geven een bijzondere uitstraling aan iedere gedekte tafel.

Kandelaars van Orrefors

Als de dagen korter worden, en de nachten langer, dan geeft een kaars het gevoel van warmte in huis. Zeker in de donkere dagen rondom Kerstmis is deze warmte meer dan welkom. Orrefors heeft een uitgebreid aanbod aan kristallen kandelaars en waxinelichthouders. De kandelaars van Orrefors zijn in verschillende lengtes te koop, zodat je ze kunt combineren tot een mooi geheel.
orrefors kandelaarorrefors kandelaar

Kerstversiering van Orrefors

Naast wijnglazen en kandelaars maakt Orrefors ook mooie kerstversiering. Het assortiment kerstversiering van Orreforsbestaat uit een collectie kristallen hangers, waarmee je makkelijk je huis in kerstsfeer brengt. Hieronder zie je de kerststerren en een kerstboom, maar er zijn nog veel meer soorten kerstversiering van Orrefors. Met Orrefors haal je dus het gevoel van een Scandinavische kerst in huis!
Orrefors kerst ornamentOrrefors kerst ornament

Orrefors wijnglazen

Orrefors heeft een ruim aanbod aan designer wijnglazen. Het bekendste design is zonder twijfel de wijnglazen set die door Karl Lagerfeld is ontworpen. Deze set zou op menig Kersttafel niet misstaan. Mijn voorkeur gaat uit naar andere Orrefors ontwerpen. De Dizzy diamond wijnglazen (onderste foto) zijn veel meer mijn smaak. Deze geven bij kaarslicht een prachtig en sprankelend effect. Op de middelste foto zie je de Orrefors Intermezzo wijnglazen. Deze wijnglazen hebben een mooie ronde vorm. En het kleurrijke accent in de steel maakt deze wijnglazen echte blikvangers.
wijnglas karl lagerfeldorrefors wijnglazenOrrefors wijnglas

Meer Kerst met Orrefors

Bekijk de producten van Orrefors op Facebook, Twitter en Pinterest.

1 Reactie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen