Kerstmis

Kerst met…GreenGate

Scandinavische kerst

Het Deense merk GreenGate is een van de meest sfeervolle design merken om je huis mee te decoreren in de donkere wintermaanden. Rond Kerstmis kun je je huis versieren met de accessoires, servies en linnengoed van GreenGate. In dit blog heb ik de mooiste GreenGate spullen voor een Scandinavische kerst voor je verzameld. Met de beeldschone afbeeldingen uit de GreenGate brochure doe je ook nog eens inspiratie op om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen.

Kerst met GreenGate: Alba, Star en Lace in warm grijs

Een mooie kersttafel dekken, waar je gezellig met vrienden of familie de hele avond aan kan zitten? Neem subtiele grijstinten, wit linnen, sprankelend zilver en voeg er servies met bijzondere grafische patronen aan toe. De collecties ‘Alba’, ‘Lace’ en ‘Star’ van GreenGate zijn hier erg geschikt voor. Op de collages hieronder zie je hoe je door een combinatie van GreenGate schaaltjes, borden, kopjes en linnengoed en gezellige eettafel dekt.

GreenGate kerst

In de collage hieronder zie je goed dat de glazen mokken van GreenGate ook prima gebruikt kunnen worden als houder voor waxinelichtjes. Het subtiele grijze glas zorgt voor een mooi effect op de tafel. Maak een klein kersttafereel door een waxinelichtje in een GreenGate glas te plaatsen en dat samen met een sparboompje in een grijze pot op tafel te zetten. Leg er een mooi wit of glanzend tafelkleed of een tafelloper onder.

GreenGate kerst servies

GreenGate kerstballen en -accessoires

Naast serviesgoed verkoopt GreenGate ook design accessoires voor in de kerstboom. Denk hierbij niet alleen aan bijzonder kerstballen, maar ook aan herten en harten. Ook handig: met de cadeauverpakkingen en elegante linten pak je ieder cadeau supermooi in. Laat die Scandinavische kerst maar komen!

GreenGate kerstballen

GreenGate kerst versiering

GreenGate kerst servies

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen