Kerstmis

Kerst met…Georg Jensen

georg jensen kerst

Georg Jensen is bekend Deens design merk dat vooral bekend is om de mooie sieraden en horloges. Daarnaast heeft Georg Jensen ook veel soorten verzilverd en zilver bestek. Wat de meeste mensen niet zullen kennen, is de kerst collectie van Georg Jensen. Deze bevat veel mooie en bijzonder ornamenten voor in de kerstboom én andere plaatsen in je huis. En vergeet de kandelaars van Georg Jensen niet! Hiermee geef je je huis nét dat beetje extra sfeer in de donkere wintermaanden.

Georg Jensen kerst accessoires

Op de foto’s hieronder ziet je welke bijzondere accessoires Georg Jensen heeft voor Kerstmis. Mijn favoriet zijn zonder twijfel de sfeerlichten (rechtsboven in de tweede collage). Het mooie aan veel van de kerstaccessoires is dat ze een driedimensionale vorm hebben. Ook zijn ze verguld of afgewerkt met platina. Hierdoor weerkaatsen ze het licht heel mooi. De meeste kerst accessoires kosten tussen de 22 en 30 euro. De set van de sfeerlichten en kaarshouders voor de kerstboom zijn iets duurder: tussen de 60 en 40 euro.

Georg Jensen kerst

Georg Jensen kerst

Bijzondere kandelaars

Met mooie kandelaars creëer je in een handomdraai een gezellige sfeer in je huis. Georg Jensen heeft veel mooie kandelaars in de collectie. Hieronder zie je vier van de mooiste kandelaars. Deze zullen zeker niet misstaan tijdens de Kerstdagen!

Linksboven zie je de Glow kandelaar. Afhankelijk van de afwerking kost deze kandelaar tussen de 34 en 56 euro (onder andere bij deze webwinkel). Rechts zie je de Harmony kandelaar, zeer geschikt als centerpiece op een mooi gedekte kersttafel. De Georg Jensen Harmony kandelaar kost 72 euro. Linksonder staat de Ribbon advent crown. Deze kandelaar is te koop in zwart mat en in staal. Daarnaast staat de Cobra kandelaar van Georg Jensen. Deze kandelaar is in veel verschillende varianten te koop, bijvoorbeeld als vloer- en als tafelkandelaar.

Georg Jensen kandelaar

Johanne by Georg Jensen

‘Johanne’ is een speciale collectie van Georg Jensen. Deze kerstproducten zijn opgedragen aan zijn grote liefde Johanne. De meeste onderdelen van deze collectie zijn ontworpen door Rebecca Uth. De Johanne collectie kenmerkt zich door meer details en een verfijnder afwerking dan de meeste Georg Jensen kerstaccessoires.

Georg Jensen Johanne

Meer inspiratie voor producten van Georg Jensen

Volg Georg Jensen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen