Kerstmis

Kerst met…Design House Stockholm

Design House Stockholm dienblad

Design House Stockholm is een Zweeds designbedrijf dat mooie en functionele interieur design producten maakt. En natuurlijk heeft het label ook leuke kerst accessoires in het assortiment. Design House Stockholm is opgericht in 1992 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een internationaal bekend design merk. Men werkt met diverse designers, met ieder een andere smaak, om zo een breed en gevarieerd assortiment samen te stellen.

Design House Stockholm kandelaar

Niets geeft meer sfeer in huis dan brandende kaarsen. Het natuurlijke en warme licht van een vlammetje zorgt als snel voor een echt kerstgevoel. Hieronder zie je de drie mooiste kandelaars van Design House Stockholm. De eerste afbeelding is van Night Light kandelaar. Op de tweede foto staat de bekendste kandelaar van Design House Stockholm: de NordicLight Candlestick. Helemaal onderaan zie je de bijzondere waxinelichtjeshouder ‘Shell’.

Design House Stockholm kandelaar

Design House Stockholm kandelaar

Design House Stockholm waxinelichtjes houder

Kerstversiering

Design House Stockholm heeft ook een aantal producten in het assortiment die specifiek zijn voor Kerstmis. De meeste van deze zijn ontworpen door tekenares Elsa Beskow. Hieronder zie je een aantal foto’s van kerstballen die zij ontworpen heeft.

kerstbal

kerstbal

kerstbal

Andere kerstdecoratie

Naast kerstballen staan de afbeeldingen van Elsa Beskow ook op andere leuke producten voor kerst. Zo zijn er speciale glühwein mokken. Op de eerste foto staan glühwein mokken met de Zweedse kerstbokken afgebeeld. De tweede foto is van glühwein mokken met kerstelfen. De kerstelfen komen ook weer terug op de theedoeken.

glühwein mok

glühwein mok

Theedoek kerst

theedoek kerst

Meer inspiratie:

Bekijk nieuws en de producten van Design House Stockholm op: Facebook, Twitter en Pinterest.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen