Inspiratie Meubels

Kast op maat van ABC Reoler, String en Hammel

ABC Reoler kast

De ideale kast is vaak een kast die niet bestaat. Daarom is het zo fijn dat veel Scandinavische designmerken mooie kasten verkopen die modulair zijn. Dat geeft je de vrijheid een kast te ontwerpen die helemaal past in jouw Scandinavische interieur. ABC-Reoler richt zich volledig op kastsystemen. Ook String verkoopt alleen kasten op maat. Hammel is een bekende Scandinavische meubelmaker, die een mooie modulaire kast in de collectie heeft.

ABC Reoler

ABC Reoler heeft drie verschillende kastsystemen. Daarvan kun je er twee op maat maken. ABC Reoler Quadrant is waarschijnlijk de bekendste van de ABC Reoler systemen. Quadrant is te koop in verschillende hoogtes én verschillende dieptes. Zo stel je zelf een mooie boekenkast, bijzondere servieskast of fijne kledingkast samen die precies past in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Je kunt van de Quadrant ook een scheidingswand maken. Ideaal voor iedereen die in een (klein) appartemen woont en toch verschillende ‘kamers’ wil creëren. Het tweede ABC Reoler kastsysteem dat op maat gemaakt kan worden, is ABC Reoler Symplex (onderste foto). Dit kastsysteem kan bijvoorbeeld gebruikt worden als dressoirkast, tv-meubel of mooie vitrinekast.
ABC Reoler kast

String

String is een echte Scandinavische design klassieker. Het Zweedse kastsysteem wordt al sinds de jaren ’50 gemaakt. Ook nu nog is een kast van String een geliefd product. Het kastsysteem van String bestaat uit verticale metalen zijkanten. Je kunt ze kopen in verschillende maten. Tussen de metalen zijkanten van je String kast kun je verschillende elementen plaatsen, zoals planken en kastdeurtjes. Zo maakt je snel je eigen kast die helemaal in jouw Scandinavische interieur past. Zoals je op de foto’s kunt zien, kun je qua stijl alle kanten op met een kast van String. Niet alleen past hij prima in een knus retro-interieur, ook in een strakke Scandinavische inrichting voelt hij zich thuis!
String kast

Hammel

Ook het Deense designmerk Hammel heeft een kastsysteem dat modulair is opgebouwd. Een mooi systeem, maar wel minder flexibel dan ABC Reoler Quadrant en de kast van String. Toch zijn de losse kasten van Hammel goed te combineren. Daardoor kun je je kast helemaal samenstellen naar eigen inzicht. Vooral de robuustheid van het Hammel kastsysteem geeft een goed gevoel.

Meer inspiratie?

Volg ABC Reoler op FacebookVolg String op FacebookVolg Hammel op Facebook

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen