Accessoires

Je huis inrichten met prachtig Deens design

Kahler Primavera vaas

In dit blog laat ik je een paar voorbeelden zien van toonaangevende Deense designlabels. Bekijk de foto´s van Deens design en doe inspiratie op voor de inrichting van je huis! Bij het inrichten van een woonkamer of slaapkamer met Deens design hoef je niet meteen muren uit te breken en nieuwe meubels te kopen. Op het gebied van woonaccessoires is zoveel moois te koop, daarmee creëer je in een handomdraai een heel andere sfeer in je huis.

Kähler

Kähler Design maakt al sinds 1839 prachtig keramiek. Sinds een jaar of twintig heeft Kähler Design bekende Deens ontwerpers aan zich verbonden: Louise Campbell, Birgitte Door Madsen, Helena Rohner, Bjørn Poulsen en Jonas Trampedach. Tegenwoordig maakt Kähler kandelaars, vazen, schalen, sieraden en kleine meubels. Webshop Mikkili verkoopt een groot deel van de collectie van Kähler Design.Kähler Design vaasDeens design: Kähler vaas

HAY

De stoelen, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires van HAY hebben een moderne uitstraling in frisse kleuren. Dit Deense merk bestaat pas sinds 2003, maar is nu al niet meer weg te denken in de Scandinavische designlandschap. Hieronder zie je mooie opbergaccessoires en een voorbeeld van de uitgebreide collectie (onderste foto) van HAY.
Deens design: HAY opbergenDeens design: HAY

Gubi

Gubi heeft zich gespecialiseerd in meubels, lampen en spiegels. Gubi staat bekend als een innovatief design merk. Zij zijn het die een paar iconische ontwerpen opnieuw tot leven gewekt hebben: de Bestlite Collectie, de Grossman Collectie en de Jacques Adnet Collectie. Hieronder zie je twee voorbeelden van design lampen van Gubi. De Nederlandse webwinkel Flinders verkoopt veel producten van Gubi.
Deens design: Gubi lampDeens design: Gubi lamp

Bodum

De collectie van het Deense designmerk Bodum staat op eenzame hoogte als het gaat om keukenaccessoires en tafelaccessoires. Bodum staat bekend om prachtige vormgegeven producten, altijd met oog voor kwaliteit, eenvoud en betaalbaarheid. Dus zoek je mooie theeglazen, koffiekoppen, theepotten, barbecues en andere woonaccessoires? Dan start je zoektocht in de Nederlandse webwinkel van Bodum. Wil je Bodum in het echt zien? Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.
Deens design: Bodum

Bloomingville

Bloomingville staat voor ‘rauwe’ producten met een nostalgische Scandinavische twist. Dit Deense design merk combineert nieuwe ontwerpen met reproducties van designstukken uit het verleden van het Franse brocante. Bloomingville maakt onder andere lampen, servies, vazen en kandelaars. In Nederland kun je Bloomingville onder meer kopen bij de webshop Voor-Thuis.nl.
Deens design: Bloomingville vaas

Andere Deense design merken

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen