Inspiratie

Inspiratie voor de inrichting van je Scandinavische stulpje

scandinavische lamp

Wat kwam ik deze week veel leuke ideeën tegen! Kleurrijke inspiratie voor de inrichting van je Scandinavische stulpje, een creatieve download voor je computer en eindelijk weten welk wereldberoemde Finse patroon het beste bij je past. Je leest het goed: het internet stond vol met bijzonder nieuws de afgelopen dagen. Ik las mooie dingen over Muuto, Northern Lighting, Vipp, Marimekko en Lundia. Laat je inspireren en doe er je voordeel mee. Kom je zelf iets bijzonders tegen? Deel het hieronder in de reacties!

Zwarte meubels van Muuto

Fan van een zwart-wit interieur met een Scandinavische touch? De ontwerpers van het Finse design merk Muuto helpen je een handje met het uitkiezen van de mooiste zwarte designmeubels, zoals stoelen, een salontafel of een hanglamp.
Inspiratie Scandinavische inrichting

Liever een andere kleur?

In mijn blog van 27 augustus las je welke prachtige turquoise designspullen er te koop zijn. Ook schreef ik over de najaarstrends op woongebied.

Vipp prullenbak op je Mac en PC

Het design merk Vipp blijft me maar verbazen met hun creatieve ideeën. Een paar weken geleden haalden ze al de media met hun regenboog prullenbak, ter ere van de Gay Pride in Kopenhagen. Deze week toverde het Deens designlabel opnieuw een glimlach op mijn gezicht met hun nieuwste vondst: een digitale versie van hun prullenbak voor je Mac of PC. Nu wordt ook digitaal opruimen een eitje! De digitale prullenbak is gratis te downloaden op de website van Vipp.

Inspiratie Scandinavische inrichting

Welk Marimekko design ben jij? Doe de test!

Een van de vragen in het leven kan sinds deze week eindelijk beantwoord worden: welk patroon van Marimekko ben jij? Ben je een Unikko of toch een Kaiku. Bevrijd jezelf van deze identiteitscrisis en vul de test op Facebook in. Daar wordt je niet alleen een stukje wijzer van, maar je maakt ook nog eens kans op een waardebon van 50 dollar.
Inspiratie Scandinavische inrichting

Nieuwe kleur hanglamp Northern Lighting

Helemaal in stijl met de metallic trend van dit najaar, presenteerde het Deense merk Northern Lighting afgelopen week een nieuwe kleur voor haar lamp ‘Evergreen’. Deze hanglamp is gemaakt van messing, een goudkleurig metaal.
Evergreen was al te koop in wit, zwart en koper.
Inspiratie Scandinavische inrichting

Inspiratie: ontwerp je eigen kast

Heb je dat ook wel eens? Je zoekt een kledingkast, maar alles wat je in de winkel ziet, is het nét niet. Diep in ons hart willen we namelijk allemaal uniek zijn, met onze eigen wensen en eisen. Dat heeft Lundia goed begrepen. Op hun website kun je namelijk je eigen kast maken. Van inloopkast tot kastenwand en van wandmeubel tot speelgoedkast voor de kinderkamer: met de kastontwerper van Lundia kan het allemaal.
Inspiratie Scandinavische inrichting

Delen maar!

Heb je zelf iets leuks gezien op het gebied van Scandinavisch design? Deel het hieronder met ons!

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen