Kerstmis

House Doctor kerst collectie 2015

House Doctor kerst

Wil je een stoer huis met de kerst? Neem dan eens een kijkje bij de House Doctor kerst collectie van 2015. Met de simpele accessoires van dit Deense designmerk richt je je huis ook rond de feestdagen in volgens de Scandinavische woonstijl. De sfeervolle collectie van House Doctor heet ‘Sophisticated Encounters’. Hiermee toont het Deense designlabel haar liefde voor het inrichten van huizen, en dan met name rond Kerstmis, een periode dat mensen in Scandinavië veel tijd binnen met familie en vrienden doorbrengen. In dit blog laat ik je de prachtige kerstcollectie van House Doctor zien.

Uitstraling kerst collectie

De kerstcollectie van House Doctor is allesbehalve traditioneel, zoals we dat gewend zijn vanuit onder andere de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. In plaats daarvan kiest House Doctor voor elegant en simplistisch, soms zelf minimalistisch. Alle producten zijn stoer en hebben een industrieel tintje.House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015

Kleuren en materialen

House Doctor presenteert dit jaar prachtige kerst accessoires en kerst decoraties. De kerstkleuren zijn dit jaar wit, goud, zwart, grijs in combinatie met natuurlijke materialen. De House Doctor kerst collectie bevat kerstaccessoires en kerstdecoratie voor in huis en de kerstboom. De hangers voor in de kerstboom zijn gemaakt van dennenappels of hout. De House Doctor kerstballen en kerststerren zijn te koop in verschillende tinten, zoals wit, grijs en blauw.

De originele papieren kerststerren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt ze heel goed boven de gedekte kersttafel hangen. Haal een paar kersttakken en groen van echte kerstbomen uit je tuin en zet ze in glazen en vazen. Zo haal je de natuur nog meer in huis. Tot slot kun je natuurlijke materialen als witgeverfde dennenappels combineren met hout, zoals de tafel waar je het kerstdiner op serveert. Als je de strakke kerstdecoratie en kandelaars combineert met vazen van aardewerk en het House Doctor servies krijg je vanzelf een moderne kerstsfeer in je huis. House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015House Doctor kerst 2015

Over House Doctor

House Doctor is ooit begonnen als een kleine winkel in woonaccessoires in Denemarken. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een hip woonmerk, populair tot ver buiten de grenzen van Denemarken. In hun stoere, basic stijl kiest House Doctor iedere keer voor een collectie die vernieuwend is en een mix is van trends, traditie en design.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen