Buiten Zomer

Handige tafelbarbecues van Bodum en Eva Solo

Eva Solo tafelgrill

Gezellig buiten eten met familie en vrienden is altijd leuk in de zomer. Maar niet iedereen heeft een grote tuin of groot balkon. Daarom laat ik je in dit blog een paar mooie oplossingen zien buiten te eten met vrienden en familie. Bijvoorbeeld in het park of op het strand. Er zijn veel Scandinavische design oplossingen om samen te kunnen barbecueën. Merken als Eva Solo, Bodum en Selki-Asema hebben handige producten om de barbecue mee te nemen. En dat zonder gerommel met van die goedkope, eenmalige barbecues.

Barbecues van Eva Solo

De koffie- en theekannen, glazen en cafetières van Eva Solo zijn al erg bekend. Maat wist je dat dit Deense design merk ook verschillende handige barbecues maakt die je gewoon op tafel kunt zetten? Of mee kan kan nemen naar het park of het strand natuurlijk! Op de bovenste foto zie je de Eva Solo tafelgrill. Deze tafelbarbecue past gewoon op de eettafel. De onderste foto is van de Eva Solo grill To Go. Dit product is zeer geschikt om met je mee te nemen als je buiten wilt barbecueën. De tafel grill van Eva Solo is te koop vanaf 195 euro en de grill To Go is er al vanaf 149 euro.
Eva Solo Tafelgril
Eva Solo Grill To Go

Barbecues van Bodum

Bodum is een ander Deens design merk met een kleine barbecue in het assortiment. Deze pittig uitziende barbecue is makkelijk overal mee naar toe te nemen. De Bodum Fyrkat is een kleine houtskoolbarbecue, te koop vanaf 49 euro. Op de onderste foto zie je de Bodum Fyrkat Mini. Deze barbecue is lekker klein en geschikt voor twee personen. De Mini Fyrkat is te koop als houtskool- en als gasbarbecue. De houtskool variant is al te koop vanaf 45 euro. Nu staat niets je in de weg om samen met je beste vriend, vriendin of geliefde lekker buiten te eten!
Bodum Fyrkat
Bodum Fyrkat

Selki-Asema

Selki-Asema is een klein design merk uit Finland. Dit merk heeft (vind ik) de mooiste kleine barbecue van alle merken! De City Boy Picnic Grill (159 euro) van Selki Asema is een kleine gasbarbecue die, zoals je op de foto’s kunt zien, echt heel makkelijk mee te nemen is. De City Boy Grill is ook te koop in een grotere uitvoering; dan is de barbecue twee keer zo groot.

Ook leuk om te lezen

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen