Kerstmis

GreenGate kerst collectie 2015

greengate kerst

Het designmerk GreenGate brengt ieder jaar een speciale kerst collectie uit. Ook voor 2015 heeft dit Deense label in haar wintercollectie weer een aantal mooie items opgenomen. Die geven nog meer sfeer aan je feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan mooi servies, textiel met een printje en accessoires voor in de kerstboom of op tafel. In dit blog zie je de mooiste GreenGate kerst items voor een Scandinavische Kerstmis. Alle foto’s komen uit de wintercatalogus van GreenGate. Kijk lekker rond en doe inspiratie op om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen!

GreenGate kerst accessoires

De collectie GreenGate kerst accessoires bestaat uit kerstballen, sterren, waxinelichtjes, kransen en kandelaars. Op de eerste foto zie je GreenGate kandelaar ´Thea´ in goud en zilver. Aangevuld met een kerstster en een paar windlichten heb je meteen een prachtige versierde winterse tafel. Op de tweede foto is het witte hertje een echte blikvanger. Een van mijn favorieten dit jaar! Samen met de kerstballen en kerststerren van GreenGate geef je je bijzettafel of dressoir snel een Nordic feeling. Op de onderste foto zie je een paar voorbeelden van items die je de hele winter door kunt gebruiken om je huis gezellig te maken, zoals de comfortabele GreenGate plaids, lekkere geurkaarsen en schattige paddenstoeltjes.greengate kerst accessoiresgreengate kerst accessoiresgreengate kerst accessoires

GreenGate kerst servies

GreenGate heeft een aantal serviezen in de collectie. Die lenen zich uitstekend voor een feestelijk gedekte kerst tafel. Op de onderstaande (eerste) foto zie je een combinatie van de serviezen ‘Vilma’ en ‘Sophie’. Ook de glazen zijn van GreenGate. Wil je liever iets klassiekers? Dan is een combinatie van de serviezen ‘Ziggy’ en ‘Haven’ een goed idee. Een voorbeeld daarvan zie je op de tweede foto. Op de onderste foto zie je metalen trommels uit de ‘Vilma’ collectie. Ideaal om de net gebakken kerstkoekjes in op te bergen!

greengate kerst serviesgreengate kerst serviesGreengate kerst accessoires

Meer inspiratie?

Meer inspiratie voor een Nordic kerst in je huis? Bekijk dan mijn blog van vorig jaar over de GreenGate kerst collectie. Niet alle producten zijn meer te koop, maar in de nieuwe GreenGate kerst collectie vind je zeker goede alternatieven. Ook de kerstcollectie van House Doctor en het blog over kerst met Bloomingville is de moeite waard om een kijkje te nemen.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen