Accessoires Inspiratie

Ferm Living pop-up winkel in Kopenhagen

ferm living winkel

Ferm Living bestaat dit jaar al weer 10 jaar. Om dat te vieren opende het Deense woonmerk afgelopen week een heuse pop-up winkel in het centrum van Kopenhagen. De locatie is heel bijzonder: de winkel is gevestigd in een oude elektriciteitscentrale. En die was nog niet eerder voor het grote publiek geopend. Hoe tof is dat?! Ben je deze maand in Denemarken en bezoek je Kopenhagen? Neem dan zeker een kijkje in de pop-up winkel van Ferm Living. Want zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, zijn ze er goed in geslaagd er een heel bijzondere winkel van te maken!

De pop-up store van Ferm Living

In de pop-up store kun je niet alleen de collectie van Ferm Living bekijken. Je kunt er ook verse bloemen kopen, taartjes eten, koffie drinken en een ijsje eten (de Denen zijn dol op ijs!). Ook zijn er de hele maand allerlei leuke activiteiten en evenementen. Afgelopen week kon je bijvoorbeeld genieten van een proeverij en een happy hour.

Pop-up winkel Ferm LivingPop-up winkel Ferm Livinghttps://www.we-heart.com/upload-images/fermlivingpopupcopenhagen3.jpgFerm Living pop up storeFerm Living pop up storeFerm Living pop up store

Foto’s: We-Heart

Meer zien van Ferm Living?

Bekijk de andere blogs die ik over dit leuke woonmerk geschreven heb:

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen