Accessoires Winter

Dierenkussens van Scandinavische design merken

By Nord dierenkussen

Warmte en sfeer in je huis maak je niet alleen met warme dekens, maar bijvoorbeeld ook met mooie kussens. Nu ben ik een echte dierenliefhebber, dus als ik kussens koop voor mijn huis, dan worden het meestal dierenkussens.
Daarom heb ik bij de bekende Scandinavische design merken gekeken wat het aanbod aan kussens is. De merken Klippan, By Nord, Marimekko en Ferm Living hebben allemaal kussens met dierenprints. Het leuke aan al deze collecties is dat ze allemaal hun eigen stijl hebben. By Nord heeft bijvoorbeeld foto’s van dieren op de kussenhoezen staan, terwijl Klippan en Ferm Living getekende dierenkussens hebben. Ferm Living verkoopt zelfs kussens in de vorm van dieren.

Dierenkussens van Klippan

Klippan heeft ongeveer 50 verschillende kussens in het assortiment, een klein deel ervan zijn dierenkussens. De kussenhoezen van Klippan zijn bedoeld voor sierkussens van 45×45 cm en zijn meestal gemaakt van katoen of halfkatoen.

Klippan - dierenkussens

By Nord dierenkussens

De kussens van By Nord hebben opdrukken van echte dierenfoto’s. Stuk voor stuk prachtig, en als ik ooit de loterij win, koop ik ze allemaal! De kussenslopen van By Nord zijn gemaakt van 100% katoen en daarom makkelijk te wassen. Er zijn twee formaten kussens te koop: 50×50 cm en 60×60 cm. De 50×50 variant is er rond de 80 à 90 euro, de 60 x 60 variant is ongeveer 15 euro duurder.

By Nord dierenkussens

Marimekko dierenkussens

Marimekko heeft een aantal kussens met daarop getekende dieren. De kussenhoezen zijn meestal gemaakt van 100% linnen, wat een verkoelend effect heeft, en ze zijn geschikt voor kussens met een afmeting van 50×50 cm. Een kussen van Marimekko kost meestal tussen de 20 en 30 euro.

Marimekko dierenkussens

Ferm Living dierenkussens

Ferm Living heeft verschillende soorten dierenkussens die zijn bedoeld voor kinderen, maar ook niet misstaan op een bank. De kussens van Ferm Living zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het leukste vind ik dat er ook kussens zijn in de vorm van dieren. De vierkante kussens hebben een afmeting van 30×30 cm en kosten ongeveer 35 euro. De sierkussens in de vorm van een dier zijn iets duurder en kosten iets meer dan 50 euro.

Ferm Living dierenkussens

Meer inspiratie:

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen