Accessoires Zomer

Design karaffen

Eva Solo karaf

Vandaag is het weer zomers warm en daarom heb ik een blog geschreven over hoe je buiten kan genieten van een lekker drankje. Er zijn verschillende Scandinavische design merken die hiervoor mooie producten aanbieden. Daarbij moet je denken aan de bekende design merken Eva Solo en Menu, maar ook minder bekende merken als Room Copenhagen heeft goede producten. Lees alles over mooie waterflessen en design karaffen om lekker buiten te genieten van het mooie weer!

Waterflessen

Als je op pad bent, is het makkelijk om een waterfles mee te hebben. Nu hebben zowel Eva Solo als Room Copenhagen een mooie waterfles. De eerste afbeelding is van Eva Solo. Deze karaf heeft een modern en strak ontwerp. Voor haar waterfles heeft Room Copenhagen zich laten inspireren door LEGO. Design waterfles van Eva SoloDesign waterfles van Room Copenhagen

Design karaffen

Scandinavische karaffen zijn er voor iedereen. Of je een klassieke smaak hebt of juist de voorkeur geeft aan strakker en modern design. Hieronder zie je een overzicht van de mooiste design karaffen.Design karaffen van Menu

Design karaffen van Design House Stockholm

Design House Stockholm heeft verschillende karaffen, die allemaal handgeblazen zijn en een kristallen bal als afsluiter hebben. De mooiste hiervan vind ik de ‘Babara karaf’. Die zie je hie onder afgebeeld. Deze design karaf kost ongeveer 120 euro.

Design karaffen van Design House Stockholm

Design karaffen van Menu

Ook Menu heeft veel verschillende karaffen. De meeste zijn nogal recht en ik houd meer van ronde vormen. De onderstaande design karaf van Menu is voor zowel water als wijn geschikt en is ontworpen door Jakob Munk.

Design karaffen van Menu

Design karaffen van Bolia

De karaf van Bolia wordt geleverd met een houten dop, die ook meteen een citruspers is. Zo kun je gemakkelijk je water op smaak brengen met een beetje lime of citroen. Deze design karaf van Bolia is al te koop vanaf 35 euro.
Design karaffen van Bolia

Meer inspiratie

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen