Accessoires

Deens designmerk Bolia nu ook in Nederland

Bolia woonkamer

De tijden dat Scandinavisch design alleen in Noord-Europa te koop was, liggen al lang achter ons. Door social media genieten tegenwoordig designliefhebbers wereldwijd van al het moois uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Ook deze week weer veel design nieuws om blij van te worden. Zo levert het Deense designmerk vanaf deze maand Bolia ook in Nederland. Marimekko geeft via Instagram een sneak preview van haar collectie voor 2015 en Sagaform laat op Facebook zien welke leuke spullen je cadeau kunt geven.

Deens design van Bolia nu ook in Nederland

Het Deense design merk Bolia verkoopt prachtige meubels en accessoires. Hun collectie voor 2015 vind ik echt heel erg inspirerend. Deze week maakte Bolia bekend dat ze hun producten gaan bezorgen in alle EU-landen. En dat is goed nieuws voor ons Nederlanders, want hun geweldige ontwerpen passen goed in een Scandinavisch interieur. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Bolia!
Bolia sofa

Sneak preview Marimekko collectie zomer 2015

Via Instragram gaf Marimekko de wereld een voorproefje van haar nieuwe collectie voor de zomer van 2015. Persoonlijk heb ik geen idee wat Marimekko ons wil laten zien op de foto, maar doet het ertoe? De kleuren zijn in ieder geval erg mooi.
Marimekko

Win designmeubels en -accessoires bij Elle Decoration

Het magazine ‘Elle Decoration’ viert haar 25-jarig bestaan met een wel heel bijzondere wedstrijd. Het blad heeft zes kamers ingericht met de meest iconische ontwerpen van bekende (Scandinavische) designers. In de volledig ingerichte werkkamer, badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken en eetkamer vind je designmeubels en -accessoires van onder meer String, Normann Copenhagen, Vipp, House Doctor, Artek en Frits Hansen. Het totale prijzenpakket is maar liefst 100.000 pond waard! Welke item staat op jouw verlanglijstje?
Bolia

Inspiratie: geef een cadeautje van Sagaform

Dit weekend een verjaardag, maar je moet nog een cadeau kopen? Doe inspiratie op met de video die Sagaform vandaag deelt op haar Facebookpagina. In het filmpje zie je een aantal vrolijke, innovatieve cadeaus van dit bekende Zweedse designmerk. Meer weten over Sagaform? Deze maand is dit Zweedse designlabel Merk van de Maand. Volgende week lees je alles over Sagaform en haar mooie producten. Nog even geduld dus!
Sagaform

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen