Winter

De beste design aanbiedingen uit de wintersale

Design sale

Nu alle feestdagen weer achter de rug zijn, wordt het tijd om vooruit te kijken. Tijd om je op te maken voor de lente en je interieur een frisse make-over te geven. Hoe kan dat beter door nu geweldige meubels en accessoires te kopen? Veel bekende design merken en woonwebsites hebben nú uitverkoop, soms met kortingen tot wel 50 procent!
Ik heb de mooiste design items uit de uitverkoop voor je op een rijtje gezet. Zo bespaar je soms tot wel 50 procent op het beste Scandinavisch design. En richt je je huis dit voorjaar in zoals jij dat wilt, maar dan veel goedkoper.

Louis Poulsen hanglamp

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Een van de design lampen die ik op het oog heb, is deze witte hanglamp van Louis Poulsen, genaamd Collage. Bij de Finnish Design Shop is deze sfeervolle lamp nu maar liefst 150 euro afgeprijsd!Design aanbiedingen: Louis Poulsen lampLouis Poulsen design lamp

Lightyears Calabash design lamp

Een andere blikvanger voor boven de eettafel is deze kalebas lamp van Lightyears. Deze opvallende hanglamp past prima in de metallic trend, die ook dit voorjaar doorgaat. Je kunt er twee of drie naast elkaar ophangen, voor een echte blikvanger in je eethoek.

Design aanbiedingen: Lightyears Calabash lampLightyears design lamp

Normann Copenhagen bijzettafel

Mijn huis opruimen (én opgeruimd houden!) is ieder jaar weer een van mijn goede voornemens. Dit jaar geef ik mijn woonkamer een make-over met behulp van een van mijn favoriete Scandinavische design merken: Normann Copenhagen. Hun bijzettafel Tablo is lekker strak en modern, daar past écht geen rommel bij.

Design aanbiedingen: Normann Copenhagen TabloNormann Copenhagen bijzettafel

Muuto Around Ash tafel

Een andere handige bijzettafel komt van het Finse design merk Muuto. De Around Ash koffietafel lijkt gemaakt uit één stuk hout en heeft een natuurlijke uitstraling. Op de website van Occa-Home koop je deze design tafel met maar liefst 120 euro korting. Neem snel een kijkje bij deze sale, want hij duurt nog maar een week en op is op!

Design aanbiedingen: Muuto Around Ash tafelMuuto design tafel

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen