Lente

Scandinavisch design – collectie lente/zomer 2014

Hous doctor accessoires

In een eerder blog liet ik je al kennismaken met de nieuwe design collecties van Ferm Living, By Nord en GreenGate. Deze keer laat ik je zien wat Marimekko, Pappelina en House Doctor dit voorjaar voor je in petto hebben. Tipje van de sluier: moooooi! Dat wordt flink sparen!

Pappelina

Het Zweedse design merk Pappelina maakt tapijten. En niet zomaar tapijten, nee: tapijten van plastic. Hip en uiterst betaalbaar! De prachtige kleden kunnen gebruikt worden in de woonkamer, de kinderkamer, op de badkamer en natuurlijk buiten. De tapijten van Pappelina hebben eenvoudige patronen en zijn te koop in veel kleuren en maten. De nieuwe kleden in de lentecollectie 2014 heten EIRA en MARRE. Ze combineren het klassieke Pappelina design met internationale invloeden. EIRA is een metaalkleurig kleed met een Scandinavisch patroon. MARRE is geïnspireerd op oosterse patronen en heeft een nieuwe kleurstelling.
Pappelina tapijt
Pappelina tekstiel

Marimekko

In de lente van 2014 wil Marimekko je uitdagen: gebruik trotse kleuren en patronen, durf je uit te spreken! Met het nieuwe servies en de keukenaccessoires van Marimekko kun je deze lente je huis nog meer uitstraling geven en je fantasie de vrije loop laten.
Marimekko servies

House Doctor

Wat je ook met je interieur wilt (of mist), het Deens merk House Doctor heeft het in de collectie. De nieuwe lentecollectie voor 2014 bevat niet alleen fris uitziende kussens en een opvallende serie lampen, maar ook badhanddoeken, theedoeken en een grote verzameling schitterend glaswerk (vazen, glazen, et cetera).
House Doctor Accessoires
Hous doctor accessoires
House Doctor accessoires

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen