Accessoires Buiten

Bookman fietsaccessoires en fietsverlichting

Bookman fietslamp

Bookman zal voor de meeste mensen een onbekend merk zijn. Omdat dit Zweedse merk hele hippe fietsaccessoires maakt, wil ik hier toch iets over schrijven. Zeker nu het weer beter wordt en iedereen weer lekker op de fiets stapt. Het assortiment van Bookman is simpel: er is verlichting, accessoires, reflectoren en kleding. Maar dan wel met een echte design touch, zoals je van de Zweden gewend bent.

Bookman fietsverlichting

Bookman heeft op dit moment twee soorten fietsverlichting in het assortiment. De eerste is zijn de bekende Bookman USB-lampjes. Deze fietsverlichting plaats je makkelijk op je fiets én kan je gemakkelijk opladen met een USB-oplader. Daardoor hoef je dus nooit meer te rotzooien met lege batterijen. Goed voor het milieu dus! Nieuw is de Bookman Curve Light (zie onderste foto). Deze lamp voor op de fiets is een stuk groter en geeft meer licht, en is ook oplaadbaar via USB.

Bookman fietsaccessoires - USB verlichtingBookman fietsaccessoires - Curve light

Bookman fietsaccessoires

Het aantal Bookman fietsaccessoires is nog beperkt. Maar de bekerhouder is wat betreft een echte must have! Hoe leuk is het om ook op de fiets te genieten van een kopje koffie of thee?! De houder van Bookman is te koop in vier verschillende kleuren (rood, groen, zwart en wit). Hieronder zie je een paar foto´s van mijn favoriete kleuren.

Bookman bekerhouderBookman bekerhouder

Bookman reflector

Bookman heeft twee soorten reflectoren voor de fiets. De eerste is wat mij betreft voornamelijk bedoeld om je fiets te versieren en dragen niet echt bij aan je zichtbaarheid (zie bovenste foto). De tweede set fietsreflectoren bestaat uit clips. Dit zijn simpele, witte reflectoren die je gemakkelijk op kleding of fiets kan monteren. Hierdoor val je wél goed op.  De reflector clips zijn trouwens ook handig voor wandelaars of hardlopers.
Bookman reflectorenBookmark fietsaccessoires - reflectoren

Bookman fietsaccessoires kopen

Zoals gezegd is Bookman niet heel bekend in Nederland. In Nederland zijn twee winkels die Bookman fietsaccessoires verkopen: een in Amsterdam (Frozen Fountain) en een in Den Haag (Lola Bikes and Coffey). Online zijn de fietsaccessoires van Bookman beter te koop, onder andere via de website van Bookman zelf.

Meer inspiratie:

Bookman kan je volgen via: Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen