Keuken

Bodum voor koffie

Bodum koffie PEBO Vacuum

Bodum is vooral bekend van hun theeservies en koffiekopjes van glas. Met name het dubbelwandige servies ‘Pavina’ is populair en veel verkocht. Bodum heeft echter nog veel meer in het assortiment om optimaal te kunnen genieten van een lekker kopje koffie. Zo zijn er verschillende apparaten waarmee je koffie kunt zetten, zoals een cafetière. En er is sinds enige tijd ook Bodum koffie te koop. Deze koffie is speciaal voor het Deense design merk gemalen en kent zes smaken. Dit blog laat ik je zien welke producten Bodum verkoopt, waarmee je optimaal van je koffie kunt genieten.

Koffiezetten met Bodum

Bodum heeft verschillende apparaten waarmee je koffie kan zetten. De eerste foto op dit blog is van de PEBO vacuum een speciale manier van koffie zetten waarmee niets van het aroma verloren gaat. Maar bekender zijn natuurlijk de Bodum cafetières waarvan de Chambord zonder twijfel de bekendste is maar er zijn meer mooie cafetières zoals je op de eerste foto hieronder kan zien. Bodum heeft ook de Bistro dat is een cafetière met een eigen waterkoker. Dus zeg maar een filterapparaat zonder filter.

Bodum koffie cafetièresBodum koffie Bistro koffiezetapparaat

Bodum koffieservies

Er zijn veel leuke Bodum serviezen, vooral de glazen serviezen van Bodum zijn erg populair en dan met name omdat ze dubbelwandig zijn. Waardoor de koffie lekker warm blijft en je je handen niet verbrand. Bekende series glazen Bodum koffieservies zijn: Bistro, Assam, Pavina en Pilates. Van het populaire Bodum Pavina servies is ook een porseleinen variant gemaakt, daarvan is de eerste foto hieronder. Op de tweede foto zie je de verschillende serviezen van glas.

Bodum koffieservies PavinaBodum koffieservies

Bodum koffie

Sinds enige tijd is er ook Bodum koffie. De koffie van Bodum is in 6 verschillende smaken te koop, waaronder varianten zonder cafeïne. Bodum koffie is geschikt voor het gebruik in een cafetière van Bodum, maar natuurlijk ook in cafetières van andere merken zoals Eva Solo. Twee van de varianten zijn hele bonen de overige 4 bestaan uit gemalen koffie.

Bodum koffie

Meer inspiratie?

Bekijk ook de andere berichten over Bodum op dit Blog of volg Bodum op: FacebookPinterest of Youtube.

Tonen
Niet tonen