Kerstmis

Bloomingville kerst collectie 2015

bloomingville kerst 2015

Het Deense designmerk Bloomingville heeft voor 2015 een kerst collectie uitgebracht. Daarmee kun je de Scandinavische woonstijl ook met kerst lekker laten zien in jouw interieur. Want zo’n speciale tijd als Kerstmis, daar hoort een gezellig en mooi gedecoreerd huis bij. In de woorden van Bloomingville: “A special time of year calls for a special look for your home”. Dus houd je van de Nordic woonstijl, sla dan je slag met de kerst accessoires en andere winterse decoraties van Bloomingville. Dit jaar heeft het Deense woonmerk een volledig nieuwe kerstcollectie gemaakt. Hiermee kun je je huis ook in de laatste maanden van het jaar in je geliefde Scandinavische woonstijl hullen. De Bloomingville kerst collectie bestaat onder andere uit ornamenten, kandelaars, servies, kussens en inpakspullen.

Stijl

De stijl van de Bloomingville kerst collectie is licht; er worden natuurlijke materialen gebruikt, met fijne lijnen. Daarnaast heeft het Deense merk warme en gouden tinten gecombineerd met typische metalen elementen, die je vaak terugziet in de Scandinavische woonstijl. Al deze elementen samen creëren een echt kerstgevoel. De kleuren in de Bloomingville kerst collectie zijn grijs, zwart, houttonen en natuurlijk sneeuwwit.

Bloomingville kerst ornamenten

bloomingville kerst

Op deze foto zie je Bloomingville kerstballen en kersthangers voor de kersttak in de woonkamer, gezellige kerstkussens voor op de bank en een lekker warme schapenvacht in wit en grijs.bloomingville kerst

Een Scandinavische kerstboom in ‘Bloomingville style’! Met in de boom verschillende kerstballen en kersthangers in zwart en wit. Een mand wordt gebruikt als kerstboomstandaard. Op de bijzettafel staan Bloomingville waxinelichthouders en kleine kerstbomen. Aan de muur zie je een kerstlijst met een winterse afbeelding.bloomingville kerstVoor wie geen zin heeft in een echte kerstboom (of geen tijd om er een te regelen), heeft Bloomingville een strak, geometrisch exemplaar in de kerst collectie opgenomen. Deze kerstboom is ook te koop in koper. In de metalen boom hangen diverse kerst ornamenten, waaronder kerststerren. Ook zie wat voorbeelden van het inpakpapier van Bloomingville.

bloomingville kerstMijn grote favoriet van deze kerst collectie is de houten letterbak. In de periode voorafgaand aan Kerstmis kun je deze gebruiken als adventskalender en volhangen met zakjes en alternatieve kerstsokken of kerstcadeaus en kersthangers. Geweldig en super origineel, toch?

Bloomingville kerst servies

bloomingville kerstbloomingville kerstIn de Bloomingville kerst collectie van 2015 vind je ook alles voor de gedekte kersttafel: servetten met tekst, kerstservies met gouden accenten en houten borden. Sowieso ben ik een groot fan van alles van dit woonmerk voor de keuken en op tafel. En dat zilverkleurige hertje is toch helemaal leuk?!

Cadeaupapier en inpakspullen

bloomingville kerstIn iedere verzameling kerstspullen mag een Tot collectie inpakspulletjes niet ontbreken. Het kerstcadeaupapier van Bloomingville is werkelijk prachtig, zoals je wel van dit Deense designmerk gewend bent. Veel grijze tinten, beige en wit. Ook de labels met cijfers, boompjes en kerstballen om aan de kerst cadeaus te hangen.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen