Meubels Verlichting

Beleef de Stockholm Furniture Fair & Northern Light Fair

Stockholm Furniture Fair 2014

De Stockholm Furniture & Light Fair is dé plek om kennis te maken met de nieuwste trends in Scandinavisch design. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 8 februari 2014. Op 8 februari is de beurs toegankelijk voor publiek. Tickets voor deze dag zijn verkrijgbaar voor 140 Zweedse kronen ofwel 15 euro. Plannen om naar Stockholm te gaan of wil je thuis achter de computer genieten van Scandinavisch design? Hieronder heb ik een aantal aanraders van de beurs voor je verzameld.

Muuto

Muuto is een Fins designmerk dat gestart is in 2006. De naam Muuto is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’, dat perspectief betekent. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische designtraditie uit te breiden met nieuwe en originele perspectieven. En dat is terug te zien in de ontwerpen van Muuto.
Muuto @ Stockholm Furniture Fair 2014 Muut @ Stockholm Funriture Fair 2014
Muuto @ Stockholm Furniture Fair 2014

ABC Reoler

ABC Reoler is Deens design merk dat al een tijdje meegaat. In 1917 werd het als een meubelmakerij opgericht. ABC Reoler is bekend geworden door zijn innovatie om op flexibele wijze een kast samen te stellen. Het ABC classic kastensysteem is al veertig jaar een succesverhaal. Ook in 2014 is een kast van ABC Reoler nog steeds een geliefd design product. En ik ben benieuwt wa ABC Reoler gata presenteren op de Stockholm Furniture Fair 2014.

ABC Reoler interieur

ABC Reoler interieur ABC Reoler @ Stockholm Funriture Fair 2014

Kera Interior

Kera Interior is een bekende, Finse producent van designerlampen. Het opvallende aan de lampen van Kera Interior is dat ze gemaakt zijn van kunststof. Hierdoor hebben deze designerlampen vaak opvallende vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Tip hanglamp. Maar ook Lootus vloerlamp is een bekend ontwerp van Kera Interiors.
Kera Interior @ Stockholm Furniture FairKera Interior lampen
Kera Interior lampen

Nordic Form

Nordic Form is een Noors bedrijf, gespecialiseerd in het maken van textiel voor de slaapkamer en de badkamer. Nordic Form maakt ook leuke accessoires die je overal in huis kunt gebruiken. Een bekend product van Nordic Form is Nordic Dun. Onder deze naam worden warme dekbedden en kussens van ganzendons verkocht. Met de kussens van Nordic Form breng je Scandinavisch design én behaaglijke Noorse warmte in je huis.
Nordic Form

Stockholm Furniture Fair 2014 volgen

Via Twitter kun je de activiteiten van de Stockholm Furniture & Light Fair volgen. Via de officiële hashtags #2014sff en #2014sdw, blijf je op de hoogte van alles wat er tijdens de Stockholm gebeurt. Of volg van 4 tot 8 februari het Twitter accountvan de Stockholm Furniture & Light Fair, hun Facebookpagina en Instagramaccount.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen