Accessoires Badkamer

Badkamer accessoires

Scandinavische badkamer

Je badkamer omtoveren tot een Scandinavische badkamer is niet moeilijk. Met de juiste badkamer accessoires geef je je badkamer zo een echt Scandinavisch gevoel. Waar je aan kan denken, zijn bekende design merken zoals Eva Solo, Menu en Ferm Living. Die hebben allemaal een serie speciaal voor de badkamer. Je kunt ervoor kiezen om alle producten uit één collectie te gebruiken of je stelt je badkamer samen door verschillende accessoires te mixen en matchen. Vooral met kleine accessoires, zoals een zeep dispenser kan je een groot verschil maken. Ook een leuke wasmand geeft je badkamer zo een andere uitstraling.

Waszakken Scandinavische badkamer

Wasmanden en -manden zijn vaak een lelijk element in de badkamer. Maar daar is wat op gevonden! Veel Scandinavische designmerken hebben namelijk een of meerdere waszakken in het assortiment. Vooral de waszakken van Ferm Living zijn populair, omdat ze in verschillende prints te koop zijn. Ook de waszakken van Bloomingville (met inspirerende teksten) leuken je badkamer op.
Badkamer accessoires - Ferm Living waszak
Scandinavische badkamer accessoires - Bloomingville waszak

Design afvalbak voor de badkamer

De bekendste Scandinavisch prullenbak is natuurlijk de Vipp Bin, maar ook Menu heeft mooie pedaalemmers, die goed in een Scandinavische badkamer staan. De eerste foto hieronder is van de Vipp Bin en de tweede van de Menu pedaalemmer. Bekijk alle producten van Menu voor de badkamer.Scandinavische badkamer accessoires - Vip pedaalemmersScandinavische badkamer accessoires - Menu pedaalemmer

Handdoekenrek

Hoe kan een handdoekenrek een bepalende accessoire in de badkamer zijn? Niet als je een standaard rek hebt, maar de handdoekentrap van Menu is een klasse apart. Want je kunt deze niet alleen neerzetten waar je maar wilt, maar het is ook een goed voorbeeld van mooi en functioneel design. Ook de handdoekenring van Ferm Living mag er zijn.
Scandinavische badkamer accessoires - Menu Handoekenrek
Scandinavische badkamer accessoires - Ferm Living handoekenrek

Zeep dispenser

Een zeep dispenser is een kleine aankoop, maar wel een die meteen veel design toevoegt aan je badkamer. Hieronder zie je zes verschillende zeep dispensers van bekende en mindere bekende Scandinavische design merken:

  1. Vipp
  2. Etol
  3. Cult Design
  4. Bloomingville
  5. Eva Solo
  6. Menu

Scandinavische badkamer accessoires - Zeepdispenser

Meer inspiratie

Lees ook mijn andere blogs over Scandinavische badkamers. Of doe inspiratie op voor Scandinavische badkamer accessoires op Pinterest.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen