Accessoires Keuken

Almedahls keukenaccessoires

Almedahls keukenaccessoires

Het Zweedse design merk Almedahls heeft een uitgebreid assortiment Scandinavische woonaccessoires. In dit blog laat ik je de keukenaccessoires van Amedahls zien. Want ook in de keuken kan Scandinavische design een meerwaarde zijn. Almedahls maakt veel verschillende producten voor de keuken. Bekend is voornamelijk het textiel, zoals theedoeken, schorten en ovenhandschoenen. Almedahls heeft ook handige producten voor het opbergen van spullen, zoals metalen boxen en porseleinen potjes met de typische Almedahls opdrukken.

Almedahls keukentextiel

Het aanbod keukentextiel van Amedahls bestaat uit een groot tafellaken, lopers en servetten. Voor in de keuken heeft Amedahls theedoeken, keukenschorten, pannenlappen en ovenhandschoenen. Alle keukenspullen hebben die typische Amedahls prints, zoals je op de foto’s kunt zien.
Almedahls keukenaccessoiresAlmedahls keukenaccessoires - schort

Almedahls opbergspullen

Een opgeruimde keuken is een keuken waar je fijn in kunt koken en eten. Hoe fijn is het dus dat Amedahls ook leuke keukenaccessoires heeft, in de vorm van porseleinen poten en metalen boxen. Hier kun je van alles in bewaren: thee, deegwaren of wasknijpers. Ook zijn er dienbladen verkrijgbaar in verschillende maten. Die kun je bijvoorbeeld goed gebruiken tijdens een picknick.
De porseleinen potjes en metalen boxen zijn in verschillende maten te koop. Ook deze hebben die kenmerkende Amedahls opdruk van afbeeldingen uit de natuur. Ook zijn er papieren servetten te koop met de prints. Iets duurzamer dan de papieren servetten, zijn de servetten van katoen. Die kun je gewoon wassen en dus vaker gebruiken.
Almedahls keukenaccessoires - PotjesAlmedahls keukenaccessoires - dienbladAlmedahls keukenaccessoires - Metalen boxen

Almedahls keukenaccessoires kopen

Er zijn verschillende winkels in Nederland die de producten van Almedahls verkopen. Het beste kun je Almedahls keukenaccessoires echter online kopen. Daar is het aanbod vele malen groter dan in fysieke winkels. Webwinkels, zoals Scandinavian Designcenter en de Finnish Design Shop verkopen Almedahls producten tegen scherpe prijs. Naast producten van Almedahls verkopen ze ook andere Scandinavische design keukenaccessoires.

Meer inspiratie

Bekijk de andere berichten over Amedahls op dit blog of volg Almedahls op Pinterest. Almedahls zelf niet erg actief op sociale media, maar er zijn genoeg liefhebbers die de mooiste Amedahls producten delen.

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen