Inspiratie Winter

9 tips voor een rendier gewei in je huis

tips rendier gewei

Een rendier gewei in je interieur is helemaal in. Ik vind rendier geweien mooi en houd van ze, omdat ze je interieur interessanter maken en een kamer meer textuur geven. Als jij ook van een rendier gewei houdt, maar geen idee hebt hoe je ze moet integreren in je eigen huis, lees dan snel verder! In dit blog geef ik je 10 inspirerende tips om je (Scandinavische) interieur te decoreren met een rendier gewei. Wil je meer inspiratie opdoen na het lezen van dit blog? Neem dan eens een kijkje op websites als Pinterest (voor foto’s) of Etsy (voor zelfgemaakte knutsels van rendiergeweien).

Rendier gewei aan de muur

1. Ik begin met een traditionele tip: hang er gewoon eentje aan de muur. Ga op zoek naar een bijzonder exemplaar op internet of struin tweedehandswinkels af.

rendier gewei aan de muur

Als kunstobject

2. Rendiergeweien zijn geweldig als muurdecoratie. Ze maken een kamer spannend en een muur meteen interessant. Een ‘kaal’ gewei kun je verder pimpen door er een mooi sierlijst omheen te doen.

rendier gewei schilderij

3. Dit gewei zag ik op internet, geen idee waar je dit kunt laten maken, helaas. Een mooie uiting van religie en natuur.

gewei kunst

Romantisch met kaarslicht

4. Ik hou ervan om een gewei te plaatsen in een groot windlicht. Samen met wat zand en kaarsen geeft dat een heel gezellige uitstraling. Gebruik hiervoor vooral natuurlijke materialen, zoals hout en steen

Windlicht gewei

5. Verf een rendier gewei en plaats er twee houders voor kaarsen op. En voilá: je hebt een unieke kandelaar, voor een dressoir of een bijzettafel!

kandelaar gewei

Gewei als kapstok

6. Een rendier gewei als kapstok fleurt iedere hal meteen op. Je kunt een gewei kopen en hem zelf spuiten in de kleur die je mooi vindt.

rendier gewei kapstok

7. In de slaapkamer kun je je sieraden ophangen aan het gewei. Zo heb je je favorieten altijd bij de hand.

gewei kapstok

In de slaapkamer

8. Een rendier gewei kun je ook gebruiken als decoratie in de slaapkamer. Heel subtiel: als witte accessoire op een neutrale muur, bijvoorbeeld boven je bed.

Gewei slaapkamer

Sierkussens op de bank

9. Wil je iets minder dier aan je muur? Denk dan eens aan wat kussens met een rendier erop. Zelfde effect!

rendier kussen

Reageer op dit bericht

Tonen
Niet tonen